Cu toții am auzit, măcar o dată, de calitatea superioară a produselor Panzani, ce îmbină perfect tradiția și modernitatea. Simbolul pastelor și brandul numărul unu în numeroase țări, este unul dintre partenerii principali ai A.C.S. Dan Dacian! Fie că este vorba de meciuri, turnee, petreceri pentru copii sau diferite activități, Panzani nu ratează nici o ocazie de a fi alături de noi și este o prezență constantă în susținerea sportivilor noștri.

Le mulțumim că ne sunt aproape și îi felicităm pentru întreaga activitate și rezultatele obținute.

Universitatea Tehnică de Construcții București este cel mai vechi partener al clubului de baschet Dan Dacian. Cu șapte ani în urmă, sala de sport UTCB a devenit sala gazdă pentru noi oferindu-ne posibilitatea de a ne antrena în condiții optime pentru obținerea rezultatelor propuse. Datorită colaborării cu Universitatea, Baschet Club Dan Dacian a reușit organizarea unor importante activități sportive, precum meciuri de baschet, turnee, campionate sau diverse acțiuni la care jucătorii, antrenorii și susținătorii noștri au participat, cudrag!

Mulțumim, UTCB!

Cu cinci ani în urmă, Clubul Sportiv Steaua CSM EximBank a inițiat proiectul ”Respect” în urma căruia micii noștri baschetbaliști făceau pasul către înalta performanța. Colaborarea a fost una de lungă durată ce persistă în continuare și aduce bucurie tuturor copiilor ce doresc să își clădească un viitor în baschet. Steaua a fost alături de copiii noștri ajuntându-i să înțeleagă întregul proces al drumului către performanță și profesionalism. Parteneriatul nostru îmbină utilul cu plăcutul și stimulează juniorii să își depășească limitele, implicându-i în diverse activități și oferindu-le posibilitatea de învăța de la cei mai buni!

Together we are One Big Army!